Protegim la teva mascota

Menú

TENIM LES MILLORS COBERTURES PER A LES TEVES MASCOTES, PERQUÈ ELLES ES MEREIXEN LES MILLORS CURES QUE ELS GARANTEIXIN LA SALUT I EL BENESTAR.

15/03/2018

Com que t'importa tenir cura del teu millor amic, t'agradarà l'assegurança Regal per a mascotes.

Cada mascota és especial i diferent. Per això protegim el teu animal de companyia en qualsevol situació. Tenim una assegurança per a cada tipus de mascota, perquè sabem que no n'hi ha dues d'iguals. 

Qui té un amic, té un tresor i això passa amb les mascotes (el 31% dels espanyols s'estima més la seva mascota que els seus amics); la seva cura és fonamental perquè continuïn creixent felices, perquè no us hagueu de preocupar per res més que viure aventures junts, i Regal té les millors proteccions per a elles, perquè sabem que necessiten les millors cures.

El 2016 es van recollir al nostre país més de 137.000 gossos i gats ¿segons les darreres dades publicades per la Fundació Affinity¿, i la taxa d'adopció s'estanca cada vegada més.

Cada any, gossos, gats, conills i centenars d'animals de totes les espècies busquen una llar. Així, doncs, si estàs pensant ampliar la família, a Regal t'animem que triïs l'adopció i contribueixis a posar fi a l'abandonament d'animals.

És per això que a Regal hem treballat per tenir la millor assegurança per a mascotes; ens adaptem a les necessitats de la teva mascota i t'oferim assegurances per a gossos i gats fetes a la seva mida.

Garanteix-li les millors cobertures amb l'assegurança Regal per a mascotes.

* Enganxa aquest enllaç i comparteix-lo a les teves xarxes socials