Avantatges de L'Oficina de Clients

Menú

Ràpid, fàcil i còmode des de l'Oficina de Clients.

19/12/2018

La teva Oficina de Clients, sempre disponible.

Volem ser a prop teu, i per això hem efectuat un procés de transformació digital en què posem la tecnologia al servei de les persones i en què innovem des de dins desenvolupant idees i projectes originals que ens acosten cada cop més a tu.

Per aquest motiu hem creat la nostra Oficina de Clients, un espai on podràs dur a terme una multitud d'operacions sense haver de contactar amb nosaltres si no vols. Si vols contactar-nos, recorda que hem eliminat les nostres línies 900 perquè comunicar-te amb nosaltres no et suposi un cost afegit.

Podràs disposar de tota la teva informació en un mateix lloc i des de qualsevol dispositiu perquè, necessitis el que necessitis sobre la teva pòlissa, ho puguis tenir a l'abast les 24 hores del dia i a només un clic. També pots donar d'alta un sinistre a través del telèfon mòbil o de l'ordinador, explicant tots els detalls del sinistre i afegint, des de l'Oficina de Clients, les fotos que vulguis aportar tant per a un sinistre de cotxe com de la llar. Tan bon punt hagis donat d'alta el sinistre, tu mateix podràs fer un seguiment dels comunicats i veure el procés en què es troba el sinistre.

Però aquests avantatges no només van dirigits a fer-te la vida més fàcil perquè ens adaptem a les teves necessitats, també estan pensats perquè obtinguis beneficis. A Regal volem expressar el nostre reconeixement a tots els nostres clients amb el nostre nou programa de punts: Can Regal. Ara, amb Regal, podràs disposar de punts per bescanviar per serveis segons la pòlissa que tinguis contractada.

Si tens una pòlissa d'auto amb nosaltres, podràs bescanviar els punts per beneficis com ara aquests: gaudir d'una revisió anual dels 25 punts de seguretat del teu cotxe, que portem el teu vehicle a passar la ITV en lloc teu, que portem el teu cotxe al taller si ho necessites o fins i tot disposar del lloguer d'un vehicle.

Però això no és tot: volem que tots els moments relacionats amb la teva assegurança i amb nosaltres es converteixin en punts. Per aquest motiu podràs acumular punts cada cop que utilitzis un dels nostres tallers de confiança, quan donis d'alta un sinistre a través de l'Oficina de Clients i fins i tot quan sigui el teu aniversari.

Si encara no t'has donat d'alta a l'Oficina de clients, registra-t'hi i emporta't 100 punts de benvinguda.