Per què cal contractar amb Regal?

Menú

El mar és imprevisible. Si vols navegar tranquil, no dubtis i confia en Regal: ens ocuparem de tot perquè tu només hagis de gaudir.

Totes les cobertures necessàries segons l'embarcació que tinguis. Disposem de cinc modalitats d'assegurances per a vaixells, cadascuna d'elles amb cobertures diferents:

 • Protecció per a ocupants

  I protecció per a danys a tercers afectats.

 • Servei d'assistència naval

  mentre navegues o remolques la teva embarcació.

 • Cobertures flexibles

  segons les teves necessitats.

 • Regal té experiència en embarcacions

  és un producte assegurat per Liberty Seguros.

ANAR A PER QUÈ CONTRACTAR AMB REGAL?
Regal

LES MILLORS GARANTIES PER A LA TEVA EMBARCACIÓ, A REGAL SEGUROS.

Danys a l'embarcació

Cobrim qualsevol tipus de dany que s'esdevingui com a resultat d'una col¿lisió, avarada, embarrancada, abordatge, incendi o explosió.

Danys a tercers

El teu vaixell no s'ha de convertir en una font de preocupació; amb les nostres assegurances d'embarcacions podràs estar tranquil perquè cobrim els danys materials i personals.

Tingues cura dels teus

Amb les nostres assegurances d'embarcacions podràs navegar tranquil¿lament, ja que, en cas d'accident o malaltia, cobrim tant el patró com els ocupants del vaixell.

Servei d'assistència naval

Si es produeix un accident, tant mentre navegues com mentre remolques l'embarcació, no et deixarem sol. Les nostres assegurances per a vaixells preveuen el trasllat dels ocupants i fins i tot les despeses d'allotjament.

Les nostres assegurances d'embarcacions preveuen qualsevol tipus d'accident, per la qual cosa estaràs protegit cada vegada que surtis a navegar. Ens farem càrrec de les despeses derivades d'assistència medicofarmacèutica i hospitalització durant un període d'un any, a comptar del dia en què es va produir l'accident.

En cas d'invalidesa permanent, t'indemnitzem d'acord amb la gravetat de la lesió i, en cas de defunció, Génesis es fa càrrec de les despeses de sepeli i indemnitzarà el beneficiari de l'assegurança de vaixell.

El mar conté tota mena de riscos, per la qual cosa qualsevol precaució és poca. 

 • A qui s'adreça?

  Les nostres assegurances per a vaixells estan pensades per a propietaris d'embarcacions de vela o de motor i motos aquàtiques dedicades a fins recreatius i/o esportius. El vaixell no es pot utilitzar com a habitatge permanent, ni es pot llogar o noliejar, tret que hi hagi un contracte previ.

 • On puc navegar?

  Les nostres assegurances d'embarcacions et cobreixen en les aigües nacionals aptes per a la navegació, així com en els viatges per terra que facis per territori espanyol o a la Unió Europea. A més, cobrim la travessia entre els ports de la península i les illes Canàries, així com fins a 200 milles del litoral espanyol i el portuguès.

PER QUÈ CONTRACTAR AMB REGAL?
Regal

Com pots contractar la teva assegurança Regal

A Regal t'oferim tots els canals necessaris per contractar i/o posar-te en contacte amb nosaltres. Tu tries la manera:

Per telèfon

ET TRUQUEM GRATIS

Per mitjà del teu assessor

Contacta amb el teu assessor
DESCOBREIX-NE ELS BENEFICIS

QUINA ASSEGURANÇA ÉS LA MÉS ADEQUADA PER A TU?

Una assegurança individualitzada perquè paguis només pel que realment necessites, amb les cobertures que millor s'adapten a tu.

DESCOBREIX-NE ELS BENEFICIS
comparador intern

TOTES LES NOVETATS I PROMOCIONS DE REGAL

El secret de trobar una bona assegurança és buscar el servei més complet. Descobreix perquè Regal fa les coses amb sentit comú.

TOTES LES PROMOCIONS