Ara si contractes l'assegurança de llar amb Regal, gaudiràs de la nostra promoció per pertànyer al COLEGIO OF. GRADUADOS SOCIALES BARCELONA, i estalviaràs 30 € en la teva assegurança.

 

Ara a Regal tenim l'assegurança de llar amb el millor preu perquè passi el que passi, sempre estiguis segur a casa teva.

Encertar amb la protecció adequada per al teu habitatge, és comptar amb un servei ràpid i eficaç i per descomptat és comptar amb totes aquestes cobertures. A més, contracta Regal

A més, contracta Regal Llar i et beneficies de la nostra promoció de el 27 de gener de 2021 a el 31 d'agost de 2021.

 

 


* S'apliquen restriccions. Veure els detalls a: amazon.es/cheques-regalo-condiciones. Promoció vàlida per a contractacions de pòlisses de llar de el 27 de gener de 2021 a el 31 d'agost de 2021. La pòlissa podrà entrar en efecte / vigor fins al 2021.10.25. Prima mínima de contractació 100 € per accedir a l'incentiu. La targeta de 30 € s'enviarà en el termini d'un mes un cop cobrat el rebut. No acumulable a altres promocions o ofertes. Et recordem que per a més informació sobre com a Liberty Seguros tractem les teves dades personals pots dirigir-te a: http://www.libertyseguros.es/privacidad. Liberty Seguros, Companyia d'Assegurances i Reassegurances S.A., és l'entitat asseguradora dels productes comercialitzats sota la marca Regal.

  • Si es trenca algun mirall, no tens perquè preocupar-te Cobrim el trencament de miralls, vidres, granits i marbres.
  • Cobrim els danys ocasionats per Incendi, explosió o caiguda de llamp així com els danys per aigua.
  • Necessites ajuda a casa? Regal posa a la teva disposició el servei "manetes a casa" amb desplaçament i mà d'obra fins a 3 hores gratuït.
  • Assistència 24h a el dia. Una assegurança de llar a el millor preu perquè la teva casa estigui sempre com nova.