Ara si contractes l'assegurança de llar amb Regal, gaudiràs de la nostra promoció per ser empleat de CAPRABO, i estalviaràs 30 € en la teva assegurança.

 

Ara a Regal tenim l'assegurança de llar amb el millor preu perquè passi el que passi, sempre estiguis segur a casa teva.

Encertar amb la protecció adequada per al teu habitatge, és comptar amb un servei ràpid i eficaç i per descomptat és comptar amb totes aquestes cobertures. A més, contracta Regal

Llar i et beneficies de la nostra promoció de l'1 de juliol a l'24 de desembre.

 

Promoció vàlida per a contractacions de pòlisses de Llar entre l'1 juliol a el 24 de desembre de 2020, la pòlissa podrà entrar en efecte / vigor fins al 24 de juny de 2021. Prima mínima de contractació de 100 € per accedir a l'incentiu, reemborsament per transferència als 15 dies després de l'efecte de la pòlissa. No acumulable a altres ofertes o promocions. Et recordem que per a més informació sobre com en Liberty Seguros tractem les teves dades personals pots dirigir-te a: http://www.libertyseguros.es/privacidad. Liberty Seguros, Companyia d'Assegurances i Reassegurances S.A., és l'entitat asseguradora dels productes comercialitzats sota la marca Regal.

  • Si es trenca algun mirall, no tens perquè preocupar-te Cobrim el trencament de miralls, vidres, granits i marbres.
  • Cobrim els danys ocasionats per Incendi, explosió o caiguda de llamp així com els danys per aigua.
  • Necessites ajuda a casa? Regal posa a la teva disposició el servei "manetes a casa" amb desplaçament i mà d'obra fins a 3 hores gratuït.
  • Assistència 24h a el dia. Una assegurança de llar a el millor preu perquè la teva casa estigui sempre com nova.