Quan els webs estan dissenyats pensant en l'accessibilitat, tots els usuaris poden accedir en condicions d'igualtat als continguts. Aquesta nova capacitat d'accés al web i als seus continguts per a totes les persones independentment de la discapacitat (física, intel¿lectual o tècnica) o de les que derivin del context d'ús (tecnològiques o ambientals) ha millorat sensiblement i, per tant, també l'usabilitat. A més a més, hem afegit eines tan importants com les preguntes freqüents i els ajuts a cada un dels passos per a demanar el preu d'una assegurança.

Apliquem les següents directrius per a garantir una navegació òptima: Apliquem les següents directrius per a garantir una òptima navegació:

 • Estructuració de les pàgines mitjançant elements d'encapçalament.
 • Control de la presentació de la pàgina amb un full d'estil (css).
 • Definició de les mides del text amb unitats relatives que permetin l'ampliació.
 • Oferta d'alternatives textuals per continguts d'imatge.
 • Programació html i css vàlida segons els estàndards.
 • Identificació clara de cada pàgina mitjançant l'ús de metadades.
 • Ús d' un llenguatge clar i concís en textos, títols i enllaços.
 • Identificació d'aquells enllaços que s'obren en noves finestres.


Aquesta pàgina web està optimitzada per a una resolució de 1024x768 i pels següents navegadors:

 • Microsoft Internet Explorer 6 i superiors i Firefox 3 i superiors.

  Per a la correcta visualització d'aquest web, el teu navegador necessita tenir les cookies habilitades. Les cookies de Regal s'associa únicament amb un Usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l'Usuari.

  Així mateix, aquesta web utilitza pop ups (finestres d'ajuda, selecció de vehicles, missatges d'error, etc.), pel que, per a una correcta navegació, es recomana no utilitzar cap programa que les inhabiliti.

  Per a preservar la privacitat i confidencialitat de la seva informació, moltes de les pàgines d'aquest web estan protegides amb el protocol de seguretat SSL, amb intensitat de xifrat de 128 bits.
  Per a una correcta navegació en aquesta modalitat, assegura't de tenir activades les opcions de seguretat en el teu navegador. A Internet Explorer, aquestes opcions es troben en el menú Eines, Opcions d'Internet..., Opcions Avançades, Seguretat. A Netscape, les opcions es troben en el menú Editar, Preferències, Privacitat i Seguretat, SSL.

 

Comprova a l'opció d'"Ajuda" del teu navegador si admet tal intensitat de xifrat i, si no fos així, et recomanem, per a major seguretat, que ho actualitzis.

Moltes gràcies per utilitzar els serveis On Line de Regal.